Uusi yritysvalmentajamme Johanna Kristiansson esittäytyy

Moi, mie oon Johanna!
Aloitin äskettäin yritysvalmentajana Uusyrityskeskuksella.
Kerron teille hieman tarinaani:
Olemme mieheni kanssa reilut 10 vuotta sitten perustaneet perheyrityksemme täällä Uusyrityskeskuksessa. Ravintola Kansakoulu avautui 2012 ja mie hyppäsin täysipäiväisesti yrittäjäksi mukaan vuonna 2015 (huomatessamme ravintolan saaneen lentävän lähdön ja vakiintuneen asiakaskunnan erittäin onnistuneen ravintolan brändäyksen ja konseptoinnin myötä). Vuonna 2014 tuotekehityksen tuloksena lounaspöytään syntyi myös Jyrkin Jyväleipä, jota jo alusta asti himoittiin kauppoihin myytäväksi. Leivän kysynnän suorastaan räjähtäessä, teimme strategisen päätöksen luopua ravintolasta ja siirryimme pelkästään leipomoyrittäjiksi. Vuodesta 2015 elokuuhun 2024 valmistimme ja toimitimme Jyväleipää laajalti Etelä-Savossa kauppoihin.
Vuoden 2023 aikana kypsyi kuitenkin ajatus (vai liekö ikäkriisi😊), että voisimme työurillamme tehdä vielä muutakin ja laitoimme leipomon myyntiin – jälleen Uusyrityskeskus apunamme.
Yrittäjyydessä parasta on ollut toimiminen oman arvonpohjan mukaisesti. Yrittäjyyttäni ohjaavia arvoja ovat olleet asiakaslähtöisyys, laatutietoisuus ja laadun ylläpitäminen, riittävän toimeentulon varmistaminen, havaittuun tarpeeseen vastaaminen sekä pitkäjänteinen työnteko kohti omia tavoitteita.
Koen, että yritysvalmentajana pystyn samaistumaan tuleviin uusiin yrittäjiin, yritystoiminnan kehittäjiin sekä yrityksestä luopujiinkin – tarttumapintaa omien kokemuksien kautta on kertynyt mukavasti. Lisäksi tuskin haittaakaan on aiemmasta työkokemuksesta reilun 10 vuoden ajalta kaupan alan esimiehenä 😊 Pohjakoulutukseltani olen yo-merkonomi. Osaamistani olen täydentänyt työn ohessa kaupan esimieskoulutuksissa.
Yritysvalmentajana lupaan olla ihmisläheinen ja valmiina kulkemaan yrittäjäpolulla yhdessä kanssasi sen eri vaiheissa, välillä yhdessä onnistuen ja välillä haasteita taklaten – mielenkiinnolla jään odottelemaan ja kuulostelemaan yritysideaasi – otathan yhteyttä 😊
Terveisin,
Johanna Kristiansson