Kesätöissä Itä-Savon Uusyrityskeskuksessa

Olen Simo Suppola ja opiskelen Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Työskentelin kesän Itä-Savon Uusyrityskeskuksella. Pääasiallisia tehtäviäni olivat tunnettuustutkimuksen suunnittelu ja toteutus sekä asiakastietojen päivittäminen CRM-järjestelmään. Paljon kului aikaa myös sähköpostien ja excelin parissa. Vaihtelevuutta työhön toivat yhteydenotot asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin.

Hienointa työssä oli monipuolisten työtehtävien ja mukavien työkavereiden lisäksi, että kesätyöntekijänäkin sain yllättävänkin paljon vastuuta ja pääsin oikeasti vaikuttamaan asioiden toteutukseen ja suunnitteluun. Sain myös itse paljon aikatauluttaa ja suunnitella työntekoani tavoitteiden ja tehtävien mukaan.

Ilmapiiri Uusyrityskeskuksella on todella positiivinen. Apua ja rakentavaakin palautetta sai aina tarvittaessa ja kyllähän Puistokadun toimisto tarjosi viimeisen päälle olosuhteet työskentelylle. Kesätyö Uusyrityskeskuksessa myös laajensi kokonaisvaltaisesti näkemystä yritystoiminnasta ja toi uusia näkökulmia aiheeseen. Paljon pääsin tosiaan kesän aikana oppimaan uutta ja arvokasta kokemusta kertyi hienossa ympäristössä ja työyhteisössä!

Simo Suppola

Itä-Savon Uusyrityskeskuksen kesätyöntekijä 2021