HELMI
Lue hankekuvaus

Uusi ainutlaatuinen ratkaisu jätevesisäiliöiden tyhjennyksiin

Jätevex on täysin uusi tuoteinnovaatio, jollaista ei ole ennen markkinoilta löytynyt. Pieni koko ja liikutettavuus yhdistettynä imutekniikalla sekä jäteveden keräyksellä ja kuljetuksella takaavat sen ainutlaatuisuuden. Innovaatiollamme on mallisuoja sekä tavaramerkkisuoja Suomessa. Jätevex on uusi täydellinen huoltoyksikkökokonaisuus harmaa- ja jätevesisäiliöiden tyhjennyksiin.

Tyhjennyslaitteisto ja -säiliö on pienikokoinen, joten sillä pääsee ketterästi paikkoihin, joihin raskaalla säiliöautolla on ollut mahdotonta päästä ja joissa ei ole kunnallistekniikkaa. Tämä sopii mainiosti esim. loma-asuntojen omistajille ja vuokraajille; veneiden, laivojen ja asuntolauttojen omistajille ja vuokraajille; leirintä- ja caravan-alueiden yrittäjille; veneiden huoltoasemayrittäjille; jätevesipumppaamojen ja järjestelmien huoltotöitä tekeville yrityksille jne.

Tutustumislinkki tuotteeseen: https://youtu.be/1whwbFnG9PA

Kuvissa ja videolla oleva järjestelmä on VEX1500 (luku kertoo säiliön tilavuuden) ja tätä on mahdollista valmistaa myös 800 ja 1200 säiliöisinä. Järjestelmää pystytään räätälöimään ja valmistamaan helposti myös asiakkaan tarpeiden mukaan, esim. jos asiakkaalla on sähköt käytössä, aggregaatti voidaan jättää pois.

Nyt sinulla on mahdollisuus jatkaa tätä liiketoimintaa missä tahansa haluatkin ja ryhtyä valmistamaan hyvien valmistus- ja käyttöohjeiden mukaisesti Jätevex-järjestelmää sitä tarvitseville. Myydään liiketoimintakauppana ja kauppa sisältää oheisen kuvan mukaisen prototyypin sekä valmistus- ja käyttöopastuksen tuotteeseen. Hinta on 22 000 euroa (sis. alv).

Tekniset tiedot (VEX1500)

  • Voima
  • Imuteho: 50 kPA
    Käyttöjännite: 380 (V) kolmivaihe (maasähkö)
    Teho 1.5 kW, taajuus 50 Hz
    Virrankulutus: 3,6 A /vaih
  • Pääkytkin
  • 14A, 500V, 50 Hz
    Koteloinnin suojausluokka: IP54
  • Aggregaatti
  • Antoteho 6,3-6,8 kW
  • Painepesuri
  • Kärcher K7
  • Peräkärry

Kantavuus: 2380 kg

Kohteen tarkemmat tiedot: www.jatevex.fi

Tutustu tarkemmin tähän mahdollisuuteen ja ota yhteyttä!

Yrittäjä Osmo Kero, osmo.kero@gmail.com

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskus@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Uusi ainutlaatuinen ratkaisu jätevesisäiliöiden tyhjennyksiin