Yrittäjänä

Yrityksesi saattaa jossain vaiheessa kaivata nostetta liiketoiminnan uudistumiseen, kasvuun tai kansainvälistymiseen.

Tuotekehityksen eri vaiheissa kannattaa hyödyntää Patentti- ja rekisterihallituksen palveluita. Saat kenties suojattua keksintösi patentilla tai hyödyllisyysmallilla ja näin olet askeleen edellä kilpailijoitasi.

Entä oletko jo tutustunut Kasvu Openin tarjoamiin palveluihin? Ne on kohdistettu alle 10 miljoonan euron liikevaihtoa tekeviin pk-yrityksiin, joilla on halu kasvattaa liiketoimintaansa. Tee esimerkiksi maksuton kasvuyritysanalyysi, joka antaa monipuolisen katsauksen yrityksesi tilasta ja jota voit hyödyntää keskusteluissa yrityskehittäjien ja -rahoittajien kanssa.

Aina kannattaa panostaa oman osaamisesi kehittämiseen. Erityisesti yrittäjille suunnattuja toisen asteen ammatillisen koulutuksen tutkintoja ovat yrittäjän ammattitutkinto sekä johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Ajattele niin, että opintoihin käyttämäsi aika ja raha ovat samalla investointeja yrityksesi kilpailukykyyn.

Itä-Savon Uusyrityskeskus apunasi

Tarjoamme puolueetonta neuvontaa ja ohjausta yrittäjämatkan alkutaipaleelle. Olemme apunasi muun muassa seuraavissa vaiheissa

  • Sparraus yrityksen kehittämistoimiin

Lisätietoa ja -tukea löydät yritystulkki.fi-sivustolta keskeisistä aiheista, kuten markkinointibudjetti, työntekijän palkkaaminen tai investoinnin kannattavuus. Sivustolta löytyy myös paljon erilaisia laskentaohjelmia ja lomakkeita.

Yli 3 vuotta toiminnassa olleet yritykset saavat neuvontaa Savonlinnan elinkeinopalveluista. Tutustu sivustoon: elinkeinopalvelut.fi

Katso videot