HELMI
Lue hankekuvaus

Ammattikosmetiikan brändit etsivät uutta innokasta jatkajaa!

Oletko sinä kauneudenhoitoalan monipuolinen ammattilainen, joka etsii uusia tuulia bisnekseesi? Vai yrittäjä, joka haluaa laajentaa liiketoimintaansa kauneudenhoitoalalle ja hyödyntää sen lukuisia mahdollisuuksia? Nyt on sinun hetkesi ja tarttua loistavaan tilaisuuteen!

Menestystä ja tunnustusta

Yritys on saavuttanut vankan jalansijan kotimaisilla markkinoilla, josta se on palkittu lukuisin tunnustuksin kotimaassa että kansainvälisesti. Nykyisen liiketoiminnan lisäksi se on rakentanut useamman oman brändin sekä ollut sponsorina Miss Suomi -kilpailuja, jossa se huolehti finalistien kynsistä ja ripsienpidennyksistä. Mikä näistä brändeistä sinua kiinnostaa eniten, vai haluatko ne kaikki? Jokaiselle huippubrändille on Suomen markkinoille yksinoikeus edustus.

  • Monteil Paris: Vain ammattilaisille brändätty Anti-aging ihonhoidon pioneeri, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1936.
  • LCN: 41 vuotta Suomen markkinoilla ollut tunnettu ja luotettu brändi, joka toi rakennekynnet tunnetuiksi suomalaisille
  • GlamEffect: LashLift ja kulmienlaminointi brändi, jonka löydät ainoastaan Suomesta, Saksan markkinoiden lisäksi

Valmiit rakenteet ja vahva perusta

Yli 10 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta ja yrittäjän yli 35 vuoden kokemus takaavat vahvan pohjan yrityksen jatkuvalle kehittymiselle. Tästä sinun on helppo jatkaa, sillä kaikki on valmiina: asiakkaat, verkkokauppa, toimitussopimukset, maahantuontisopimukset, koulutusmateriaalit kirjallisesti ja verkkokoulutuksina, brändien omat Instragram ja Facebook sivut sekä koko ajan kasvava uutiskirjelista.

Vapautta ja upeita mahdollisuuksia menestyä

Liiketoiminta on helposti siirrettävissä sinulle, oletpa missä päin Suomea tahansa. Pitkälle automatisoitu liiketoimintamalli tarjoaa sinulle vapautta, liikkumavaraa ja upean mahdollisuuden menestyä!

Tuki ja ohjaus

Nykyinen omistaja auttaa ja opastaa sinua muutosvaiheessa, jotta toiminta on ulospäin luotettavaa, jouhevaa ja sujuvaa. Et siis jää alussa yksin, jos kaipaat tukea, apua neuvoja, joita kokeneelta business valmentajalta löytyy.

Tartu tilaisuuteen

Onko tämä se tilaisuus, jota olet odottanut? Harvoin tarjolla oleva mahdollisuus voi nyt olla sinun. Ota rohkeasti yhteyttä, niin lähetämme sinulle lisätietoa ja vastaamme kaikkiin kysymyksiisi.

Tässä on upea mahdollisuus viedä kauneudenhoitoalan menestystarina aivan uudelle tasolle!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi / +358 41 311 7309

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Ammattikosmetiikan brändit etsivät uutta innokasta jatkajaa!