HELMI
Lue hankekuvaus

Etsitään jatkajaa Jooga-Akatemia brändille!

Etsitkö tilaisuutta omistaa ja kehittää joogaan liittyvää liiketoimintaa? Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia Jooga-akatemia, joka on vakiinnuttanut asemansa joogatapahtumien järjestäjänä.

Jooga-akatemia on perustettu vuonna 2020 ja toiminta-ajatuksena on ollut tarjota kesäisin joogaa Savonlinnan alueella sekä yhdistää joogasta kiinnostuneet, joogan harrastajat, kouluttajat ja alan asiantuntijat yhteiseen koulutustapahtumaan. Jooga-akatemian koulutuksiin on kutsuttu alan johtavia ja nimekkäitä jooganopettajia. Viikonloppukurssit ovat olleet lähes kaikki loppuunmyytyjä.

Ilman omaa henkilökuntaa tai tiloja, Jooga-Akatemia mahdollistaa joustavan liiketoiminnan ilman suuria kiinteitä kustannuksia.

Jooga-Akatemian tarina on vasta alussa. Nyt sinulla on mahdollisuus jatkaa ja jalostaa tätä brändiä ja luoda siitä yksi Itä-Suomen tai miksei koko Suomen merkittävin joogatapahtumien tuottaja.

Jooga-akatemian kumppaneina ovat olleet mm.
– Savonlinnan Kesäyliopisto
– Lossiranta Lodge
– Original Sokos Hotel Seurahuone, Savonlinna
– Spahotel Casino
– Savonlinnan kaupunki

Yhteydenotot;

Yrittäjä Liisa Salo puh. 040 051 0556 / liisa.salo@jooga-akatemia.fi
Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Etsitään jatkajaa Jooga-Akatemia brändille!