HELMI
Lue hankekuvaus

Haetaan yrittäjää Pannukakkutalo-konseptille Savonlinnaan

Haetaan yrittäjää ainutlaatuiselle Pannukakkutalo-konseptille, joka tuo maukkaan lisän Savonlinnan ravintolatarjontaan. Idea on lähtenyt alun perin Hollannista ja ketju on perustettu Oulussa 2010. Ravintola tarjoaa asiakkailleen kokemuksen miellyttävässä ja rauhallisessa ympäristössä, jossa on hyvä ja ihmisläheinen asiakaspalvelu.

Kyseessä on Franchising-ketju liiketoiminta, joka on kahden itsenäisen yrityksen yhteistyömalli, jossa franchising – antaja luovuttaa franchising-ottajalle käyttöoikeuden valmiiksi kehitettyyn konseptiin sovittua maksua vastaan. Franchising-antaja kouluttaa, ohjaa ja tukee yrittäjää liiketoiminnassaan.

Pannukakkutalo-yrittäjänä olet itsenäinen yrittäjä ja rahoitat yrityksesi kokonaisuudessaan itse. Vastaat ravintolasi toiminnasta ja laadusta sekä osallistut ketjuyhteistyöhön.

Mitä ketju tarjoaa? Saat käyttöön ainutlaatuisen Pannukakkutalo-liiketoimintamallin sekä jatkuvan tuen pannukakkujen täyteisellä matkalla. Saat myös apua ravintolan avaamiseen liittyvissä asioissa, kuten toimitilojen etsimisessä sekä ravintolalaitteiden – ja kalusteiden hankinnassa.

Saat kattavan koulutuksen, jossa käydään läpi mm. ravintolatoiminnan käytännön asioita sekä Pannukakkutalo-käsikirjan, joka sisältää kirjallisia ohjeita liiketoiminnasta ja yhteistyöstä.

Mitä sinulta odotetaan? Olet oma-aloitteinen ja sinulla on esimiestaitoja sekä hyvät organisointitaidot ja hyvä paineensietokyky. Kykenet noudattamaan konseptin ja sitoudut ketjuyhteistyöhömme. Lisäksi kykenet hankkimaan riittävät resurssit Pannukakkutalo-hankkeesi rahoittamiseksi.

Kustannukset Pannukakkutalon perustamiseksi ovat liiketilan koosta riippuen 60 000 -70 000 €, mutta arvio lasketaan aina tapauskohtaisesti erikseen. Yhteistyömaksu on 6% liikevaihdosta ja markkinointimaksu 2% liikevaihdosta, joka peritään, mikäli yhteismarkkinointia toteutetaan.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä ja kerro omista suunnitelmistasi. Liikepaikkaetsinnän aloitetaan välittömästi, ellei liikepaikka ole jo valmiina tai tiedossa. Liiketilan löydyttyä aloitamme ravintolan perustamisen ja yrittäjän koulutuksen pannukakkutaitajaksi. Muutaman kuukauden kuluessa sinulla voi olla oma Pannukakkutalo.

Kirsikkana pannukakun päällä- Oletko valmis pannareiden makoisaan maailmaan? Savonlinnan asiakkaat odottavat jo sinua!

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Samuli Määttä, puh. 045 6519556, info@pannukakkutalo.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Haetaan yrittäjää Pannukakkutalo-konseptille Savonlinnaan