HELMI
Lue hankekuvaus

Majoitusliikkeen liiketoiminta ja kiinteistöt

Persoonallinen majoitusliikkeen liiketoiminta ja kiinteistöt myynnissä Savonlinnan lähellä, Kerimäen Toroppalassa. Palveluihin kuuluu majoitus-, tapahtuma- ja cateringpalvelut. Majoituskapasiteetti on 65 henkilölle ja kokous- ja juhlatilojen yhteiskapasiteetti on 80 henkilölle.

Kiinteistö on entinen alakoulu, joka on rakennettu vuonna 1953. Alakouluna se lopetti toimintansa vuonna 2010. Rakennusta on remontoitu vuonna 1994 mittavasti, jolloin uusittu mm. vesikatto, ikkunat, sekä sisätiloja. Nykyinen omistaja ostanut kiinteistön vuonna 2012, jolloin tehty majoitustoimintaa varten tarvittavat muutostyöt. Nykyinen omistaja pitänyt kiinteistön hyvässä kunnossa ja kehittänyt sitä.

Päärakennuksen pinta-ala on 1 350 m² ja talous- ja muut rakennukset noin 100 m².

Yritys on työllistänyt yrittäjäperheen vaimon ja ulkopuolista työvoimaa on otettu tarvittaessa.

Yritystoiminta myydään terveydellisistä syistä ja liiketoimintakauppana. Kauppaan sisältyy liiketoiminta, koneet ja kalusteet, kiinteistö, maa-alueet ja irtaimisto.

Hintapyyntö on 179 000€.

Tarkempia lisätietoja itse liiketoiminnasta löydät www.majoitusliike.fi.

Yhteydenotot:

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi, puh. +358 41 311 7309

Majoitusliike Yömyssyn yrittäjä Arto Koponen, puh. 0440670570

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Majoitusliikkeen liiketoiminta ja kiinteistöt