HELMI
Lue hankekuvaus

Melonta- ja luontomatkailuun erikoistunut Sulkavan Oravanpesät

Sulkavan Oravanpesät tarjoaa matkailijoille mm. majoituspalveluja ja täyden palvelun melontapaketteja sekä omatoimiretkeilijöille välinevuokrausta (kanootit, kajakit, kalastusvälineet, retkiluistimet, lumikengät, potkureita ym. urheiluvälineitä).

Kommandiittiyhtiön omaisuuteen kuuluu n 2HA:n maa-alue järven/joen rannalla ja sinne sijoittuvat rakennukset: 6 kpl kevythirsirunkoisia mökkejä (rak.v. 1990-2000 vaihteessa) talviasuttava mökki 40 m2, kesäkeittiö, rantasauna +makuukamarit, 15 hengen savusauna (+ takkatupa ja suihkut), sähkösauna sekä puulämmitteinen sauna (4 erillistä saunaa), keittokatos, laavu, päärakennus n. 37m2, jossa toiminut Info-piste (sis. makuuparvi, tupa, suihku, sisä- wc ja keittiö). Päärakennus on rakennettu v. 2000 ja sopii ympärivuotiseen asumiseen. Pihassa lisäksi autotalli n 15m2 ja kioski.

Infra: Sijaitsee Itä-Suomen parhaan melontareitin puolessa välissä.  (Oravareitti, Sulkavan ja Juvan välillä on Suomen ensimmäinen biologisesti tutkittu, maastoon merkitty vesiluontopolku.) Talvella hiihtolatujen ja retkiluisteluradan läheisyydessä. Matkaa Sulkavan keskustasta n. 15 km, Savonlinnasta n. 50 km ja Mikkelistä n. 70 km.

Liiketoiminta antaa kehittämismahdollisuuden esimerkiksi perheyrittäjälle tai yrittäjäpariskunnalle. Soveltuu työn oheen tai oheisliiketoiminnaksi.

Lisätietoja:

Pasi Vironen p. 050 340 1943
pasi.vironen@oravanpesat.fi
www.oravanpesat.fi
www.sulkava.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Melonta- ja luontomatkailuun erikoistunut Sulkavan Oravanpesät