HELMI
Lue hankekuvaus

Menestyvä maanrakennus- ja kuljetusalan yritys etsii jatkajaa!

Tämä Savonlinnaan vuodesta 1985 lähtien juurensa juurruttanut yritys on kasvanut vuosien varrella merkittäväksi toimijaksi maanrakennus- ja kuljetuspalveluiden alalla, tarjoten monipuolisia palveluita laajalle asiakaskunnalle, joka ulottuu yrityksistä ja yksityisistä pienrakentajista suuriin kaupunkien ja sähkö- sekä teleyhtiöiden projekteihin.

Yritys on tunnettu luotettavuudestaan, laadukkaasta työnjäljestään ja kyvystään täyttää asiakkaidensa tarpeet joustavasti ja tehokkaasti. Yrityksellä on käytössä kattava ja nykyaikainen kalusto, joka mahdollistaa laajan kirjon palveluita. Kalusto sisältää mm. useita kuorma-autoja ja kaivurikuormaajia runsaine lisävarusteineen kunkin työtarpeen mukaan.

Yrityksen palvelut kattavat muun muassa:

  • Sähkö- ja televerkkojen maa- ja ilmakaapeloinnit
  • Kaivutyöt
  • Talojen pohjatyöt
  • Lumen ja soran kuormaukset
  • Henkilönostokorityöt (mahdollista toteuttaa 11 metrin korkeuteen)
  • Katujen talvikunnossapito (lumen auraus ja hiekoitus)
  • Maa-aineskuljetukset
  • Liikenteenohjauspalvelut
  • Tavarakuljetukset; merikontit, kappale- ja massatavarat

Yritys palvelee asiakkaita laajalti Savonlinnan alueella mukaan lukien Punkaharju, Sulkava, Enonkoski, Savonranta ja Kerimäki. Lisäksi merikonttien sekä kappale- ja massatavaroiden kuljetukset suoritetaan koko Suomen laajuisesti.

Yrityksen 200 m² toimitilat sijaitsevat Savonlinnan Itä-puolella. Uuden toimijan on mahdollista vuokrata tilat.

Tämä on loistava tilaisuus astua valmiiksi menestyvään liiketoimintaan tai alan yrittäjälle laajentaa toimintaansa! Yrityksellä on vahva pohja ja merkittävä potentiaali kasvulle ja laajentumiselle. Olipa tavoitteenasi liiketoiminnan kasvattaminen, uuden markkina-alueen valloittaminen tai yrittäjäuran aloittaminen, Kaivu ja Kuljetus Terävä Oy tarjoaa sinulle perustan, jolle rakentaa unelmiesi yritys.

Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi! Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä liiketoimintamahdollisuudesta.

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi / +358 41 311 7309

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Menestyvä maanrakennus- ja kuljetusalan yritys etsii jatkajaa!