HELMI
Lue hankekuvaus

Monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta Savonlinnassa

Myydään vuonna 2017 perustettu Activity Maker Oy:n Savonlinnan toiminta. Yrityksen toiminta sijaitsee loistavalla sijainnilla ydinkeskustan laidalla vuokra kiinteistössä vanhalla asemalla, jossa vuokra edullinen. Yrityksessä on yrittäjän lisäksi työskennellyt tarvittaessa kausityöntekijöitä.

Activity Makerin palveluihin kuuluu erittäin monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta ja vanhalla asemalla toimiva majatalo, jossa yöpymispaikkoja on 14 henkilölle.

Vanhalla asemalla olevia liiketoimintoja majatalo palvelun lisäksi ovat pakohuonepelit, lasten synttäritilat, terassi ja kesäkahvila. Pihapiiristä löytyy minigolfrata.

Muita palveluita ovat luonto-, retki- ja juhlavälineiden/palvelujen vuokraus. Yrityksellä on myös valmiita yhteystyö ja leasing sopimuksia, joita uusi yrittäjä voi tarvittaessa hyödyntää. Mahdollisuus myös AuroraHut:n liiketoiminnan ostamiseen.

Yrityksen toimintaan liittyvään kalustoon kuuluu lisäksi muun muassa kuorma-auto, mönkijä, paintball varusteet, useita pomppulinnoja ja benji trampoliini.

Uusi yrittäjä saa eri liiketoiminta osien lisäksi verkkokaupan, yrityksen puhelinnumeron, nykyiset varaukset sekä luodut asiakaskontaktit säilyvät.

Toimintaa on mahdollista kehittää moneen suuntaan kiinnostuksien mukaan.

Yritys myydään liiketoimintakauppana yrittäjän muuttuneen elämäntilanteen vuoksi. Yrittäjä voi perehdyttää uuden yrittäjän alkuun.

Yhteydenotot ja lisätiedot:

Yritysvalmentaja Pekka Turunen puh. 041 311 7309 / pekka.turunen@savonlinna.fi
Yrittäjä Jari Naukkarinen puh. +358 449782127 / activitymaker@gmail.com

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Monipuolinen aktiviteetti- ja ohjelmapalvelutoiminta Savonlinnassa