HELMI
Lue hankekuvaus

Ainutlaatuinen tilaisuus jatkaa tunnetun leipomotuotteen valmistusta ja myyntiä!

Tartu tilaisuuteen ja hyödynnä tämä laajalti tunnetun tuotteen liiketoimintamahdollisuus!

JK Herkku Oy on myynyt suosittua Jyrkin jyväleipää jo 10 vuoden ajan Etelä-Savossa. Yritys myydään nykyisten yrittäjien siirtyessä uusiin haasteisiin. Nyt sinulla on hyvä tilaisuus lähteä neuvottelemaan ja jatkamaan tätä kannattavaa liiketoimintaa. Yrityksellä on hyvä ja vahva brändi sekä loistavat laajentumismahdollisuudet nykyisen tuotteen osalta laajemmalle markkina-alueelle. Myös uusien, omien tuotteiden tuominen markkinoille on mahdollista.

Jyrkin -konseptin tuotantoprosessi on selkeä, yksinkertainen ja hyvin kustannustehokkaasti suunniteltu alusta loppuun. Tämänhetkisen tuotannon hoitaa yrittäjäpariskunta ja sesonkityöntekijöitä on tarpeen mukaan.

Tuotantotilat sijaitsevat Savonlinnan Kellarpellossa. Suuri, vastikään remontoitu 427 m² leipomotila mahdollistaa monentyyppisen laajentumisen. Yrityksen tiloissa on riittävä sähkö (mahdollisuus lisätä sähkökapasiteettia tarvittaessa), iso tilaan räätälöity huuva (koneellinen ilmanvaihto), lastauslaituri, led-valaistus, kivilattia, sosiaalitilat ja varastot. Lisäksi kaikki koneet ja työpisteet ovat liikuteltavissa. Tilat soveltuvat myös haluttaessa konditoria-, ravintola- ja kahvilaliiketoimintaan.

Yrityksen tuotantovälineisiin kuuluvat: taikinakoneet, purso-paloittelukone, siivutuskone, rosteriset ja pyörälliset työpöydät, uunit 8 kpl, nykyinen varasto; leipomolaatikot, raaka-ainevarastot, pakkaustarvikkeet (pussit, kassit, tarrat), pakettiauto.

Yrityksellä on hyvät kuljetus, – tavara- ja jälleenmyyntisopimukset. Tuotteiden myynti tapahtuu jälleenmyyntipaikkojen kautta, joita on tällä hetkellä noin 30.

Kauppaan kuuluu lisäksi myös ean-koodit, nettisivut, verkkokauppa, Jyrkin –domain, Jyväleipä –domain, reseptiikka.

Konsepti sopii hyvin toimintaa laajentavalle yritykselle ja/tai erottuvaa brändituotetta hakevalle yritykselle. Nykyiset helposti muunneltavat tilat ja tuotantovälineet mahdollistavat työntekijäresusseja lisäämällä saman tien nelinkertaisen liikevaihdon ilman investointeja.

JK Herkku Oy on velaton ja myydään osake- tai liiketoimintakauppana. Kauppatapa on neuvoteltavissa. Myynti on mahdollista osakehuoneiston kanssa tai ilman.

Kauppahinta on neuvoteltavissa.

Luottamukselliset yhteydenotot:

Yrittäjä Jyrki Kristiansson puh. 044 241 0093 / jyrki@jyrkin.fi
Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Ainutlaatuinen tilaisuus jatkaa tunnetun leipomotuotteen valmistusta ja myyntiä!