HELMI
Lue hankekuvaus

Myynnissä ateriapalveluita tarjoavan yrityksen liiketoiminta

Myydään yli 10 vuotta toimineen, laajan ja vakiintuneen asiakaskunnan omaavan pitopalveluyrityksen Ravintola Lokki liiketoiminta. Yritys toimii Savonlinnassa, kauniin suomalaisen kulttuurimaiseman paikkakunnalla. Asiakaskunta yrityksellä koostuu yksityis- ja yritysasiakkaista.

Yrityksen liikevaihto on ollut vahvassa nousussa ja potentiaalia sen lisäämiseen löytyy edelleen. Yritys työllistää tällä hetkellä neljä henkilöä.

Yrityksen ydintoimintoon kuuluu aterioiden kuljetus kotiin, työpaikoille ja erilaisiin tilaisuuksiin. Tällä hetkellä ruokalistat päivittyvät viikoittain ja asiakkaalla on valittavanaan neljä vaihtoehtoa päivittäin. Ruoka valmistetaan pääasiassa lähialueella tuotetuista raaka-aineista.

Yritys toimii edullisissa vuokratiloissa, jossa on keittiön lisäksi 20 asiakaspaikkaa.

Uuden yrittäjän on helppo lähteä kehittämään toimintaa haluamaansa suuntaan, toimitila on valmiina ja yrityksellä on paikkakunnalla erittäin hyvä maine.

Nykyinen yrittäjä on tarpeen mukaan valmis uuden yrittäjän perehdyttämiseen.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Yrittäjä Matti Pulkkinen lukko.pulkkinen@gmail.com / puh. 0500844440
Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi / puh. +358 41 311 7309

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Myynnissä ateriapalveluita tarjoavan yrityksen liiketoiminta