HELMI
Lue hankekuvaus

Myynnissä yli 30 vuotta toiminut herkkukauppa

Myydään keskeisellä sijainnilla, aivan Savonlinnan keskustassa sijaitseva Akselinpoika. Nykyinen yrittäjä pariskunta toiminut kauppiaina yli 30 vuotta, josta yli 10 vuotta herkkukaupan pitäjinä. Yritys toimii omissa n. 196 m² tiloissa, joista n. 80 m² on myymälätilaa.

Yrityksen valikoimaan kuuluu erilaisia lihoja, kaloja, juustoja ja leikkeleitä. Näistä laadukkaista raaka-aineista on jatko jalostettu omia tuotteita kuten erittäin suositut wieninleikkeet sekä valmis lihapullataikina. Kaikki raaka-aineet tulevat Savonlinnasta ja sen lähialueilta, joten tiivistä yhteistyötä alueen eri toimijoiden kanssa tehdään.

Yritys on löytänyt oman paikkansa alueen asukkaiden sekä turistien keskuudessa. Tämä on taannut vakiintuneen ja tasaisen asiakasvirran ympäri vuoden.

Toimintaa on mahdollisuus laajentaa esim. leipomo tuotteisiin ja keskittymällä aktiivisempaan markkinointiin. Alueella ei vastaavanlaista kilpailua.

Uudelta yrittäjältä vaaditaan kiinnostusta sekä osaamista etenkin lihojen ja kalojen käsittelystä.

Yritys myydään liiketoimintakauppana sis. liikekiinteistö. Kiinteistö mahdollista myös vuokrata.

Luottamukselliset yhteydenotot:

Yrittäjä Pertti Ruuskanen puh. 0503233322 / pertti.akselinpoika@gmail.com
Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Myynnissä yli 30 vuotta toiminut herkkukauppa