HELMI
Lue hankekuvaus

Nahkatavaroitten erikoisliike etsii uutta jatkajaa tuotannolleen!

SLN Nahkatavara Oy, perustettu yli 65 vuotta sitten on nahkatavaroiden vähittäismyyntiin ja valmistukseen erikoistunut yritys, joka etsii uutta yrittäjää Savonlinnaan tuotannon osaan. Yrityksellä on vankka perinne ja ainutlaatuinen asema markkinoilla, sillä se on lähes ainoa yritys Suomessa, joka valmistaa oman tuotemerkkinsä (Bagmakers) tavarat itse pääasiassa hirven- ja poronnahasta. Tämä yksilöllinen lähestymistapa tuotantoon on mahdollistanut tiiviin yhteistyön nahkaa toimittavien yritysten kanssa, mikä takaa tuotteiden korkean laadun.

Savonlinnan tuotantotilat sijaitsee kaupungin keskustassa. Tehdastilat käsittävät 2 erillistä tilaa + keittö, pukuhuone, 2 wc ja suihkuhuone. Isompi tila n. 85 m2, jossa sijaitsee tuotantolaitteet ja varasto. Pienempi tila n. 60 m2 toimii laukkujen korjaukseen ja kierrätykseen pääasiassa. Vuokra tällä hetkellä 923,40 (sis. autotallipaikan). Tilat tarjoavat erinomaiset puitteet tuotteiden valmistamiseen.

Tiloissa pystytään valmistamaan laaja valikoima erilaisia nahkatuotteita, mukaan lukien muotikäsilaukut, lompakot, matkalaukut ja monia muita tuotteita. Yritys on myös luonut oman, suositun golf-malliston. SLN Nahkatavara Oy tunnetaan paitsi laadukkaasta tuotevalikoimasta, myös hyvästä asiakaspalvelukokemuksesta, jota yritys on tarjonnut vuosikymmenten ajan.

Liiketoiminta etsii uutta yrittäjää, jolla on paitsi kädentaitoja myös tietoa nahkantuotannosta ja sen käsittelystä. Uusien jatkajien on mahdollista kehittää liiketoimintaa uudelle tasolle, samalla tuoden uutta näkemystä ja innovaatioita liiketoimintaan. Nykyinen yrittäjä on tarpeen ja sopimuksen mukaan sitoutunut tukemaan uutta yrittäjää alkuvaiheessa, varmistaen sujuvan siirtymän ja jatkuvuuden liiketoiminnassa.

Toiminta myydään liiketoimintana sisältäen mm. kaavat, koneet ja laitteet sekä tuotannon raaka-aine- ja valmisvaraston.

Jos sinulla on intohimoa nahkatuotteiden valmistukseen, ymmärrystä käsityön merkityksestä ja halua toimia vankan yrityksen uutena jatkajana, ota yhteyttä!

Yrittäjä Pertti Tolvanen, bagmakers@kolumbus.fi / +358400653839
Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi / +358 41 311 7309

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Nahkatavaroitten erikoisliike etsii uutta jatkajaa tuotannolleen!