HELMI
Lue hankekuvaus

Oletko haaveillut omasta lelukaupasta?

Nyt sinulla on mahtava tilaisuus päästä toteuttamaan unelmaasi lelukauppiaana, sillä Pieksämäellä sijaitseva Lelupuoti Nallukka etsii uutta yrittäjää. Lelupuoti Nallukalla on pitkä historia, oma vakiintunut asiakaskunta sekä hyvä maine.

Tuotevalikoimaan kuuluvat lelujen lisäksi lauta- ja palapelit, askartelu- ja taiteilijatarvikkeet sekä pienokaisille lastentarvikkeet. Lisäksi Lelupuoti Nallukka on Juhlamaailman Juhlapiste, jonka kautta saa tilattua erilaisiin juhliin koristelutarvikkeet, myös teemoittain. Monipuolinen ja kattava tuotevalikoima on yritykselle etu. Siksi valikoimissa on pidetty myös askartelu- ja taitelijatarvikkeet. Lelujen ja askartelutarvikkeiden myynti limittyy ajallisesti mukavasti, koska näiden sesongit ovat eri aikaan vuodesta.

Uusi lelukauppias tarvitsee annoksen intohimoa ja kiinnostusta leluihin, peleihin ja askarteluun.
Lelukaupan yrittäjän olisi hyvä hallita aktiivinen somemarkkinointi ja omata hyvät digimarkkinointitaidot. Laajentumis- mahdollisuudet uudella yrittäjällä olisi erittäin hyvät, sillä esimerkiksi verkkokaupan luominen kivijalkaliikkeen tueksi laajentaisi asiakaskuntaa ja toisi lisänäkyvyyttä. Panostus sosiaaliseen mediaan nykyisen yrittäjän toimesta on tuottanut jo tulosta.

Asiakaskunta koostuu lähikunnista tulevista, kesäkaudella olevista mökkiläisistä sekä kesäturisteista. Myös kotiseudulla vierailevat perheet poikkeavat usein Nallukkaan. Somemyynnin ansiosta Nallukasta lähetetään asiakkaille paketteja ympäri Suomea.

Nykyinen yrittäjä voi tarvittaessa opastaa ja auttaa uuden yrittäjän alkuun kaikella vuosien aikana alalta kerryttämällään tietotaidolla. Lelupuodilla on hyvin toimivat ja luotettavat toimittajat sekä mukavat edustajat, mikä helpottaa uuden yrittäjän toimintaa merkittävästi.

Lelukauppa on turvallinen ala, jota maailman kriisit eivät heittele niin kuin monia muita aloja. Vanhemmat panostavat lapsiin, vaikka olisi tiukempiakin aikoja. Viimevuoden kesä- ja joulukausi sen jo osoittivat. Turvallisuutta lelualalla lisää myös se, että lelut ovat erittäin testattuja ja lainsäädännöllisesti valvottuja. Ne kestävät myös myynnillisesti aikaa, sillä vanhemmillekin leluille on kysyntää.

Mikäli olet kiinnostunut lelujen maailmasta ja yrittäjyydestä, ota rohkeasti yhteyttä!

Etusivu

Yrittäjä

Kirsi Pulkkinen, puh. 015-348370, keskuskatu 16 B, 76100 Pieksämäki

Yritysvalmentaja

Katja Remes, puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Oletko haaveillut omasta lelukaupasta?