HELMI
Lue hankekuvaus

Parturi-Kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta toimijaa!

Etsitkö parturi-kampaamoa kauniista Savonlinnan Kerimäeltä? Pitkään toiminut ja hyvästä asiakastyytyväisyydestään tunnettu kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta jatkajaa.

Liiketila sijaitsee keskeisellä ja helposti saavutettavissa olevalla paikalla Kerimäen ytimessä, tarjoten loistavan näkyvyyden ja esteettömän pääsyn liikkeeseen. Yrityksen asiakaskunta koostuu niin paikallisista, kuin etenkin sesonki aikoina turisteista ja mökkiläisistä.

54 m² viihtyisä, valoisa ja hyvin varustettu liiketila toimii vuokratuissa tiloissa. Tällä hetkellä vuokra n. 500 € (sis. lämmityksen ja veden)

Yrityksen myynti sisältää kaiken tarvittavan liiketoiminnan jatkamiseen, laadukkaat hoitotuotteet, luotettavat toimittajasuhteet, yhteystiedot ja muut kalusteet ja tarvikkeet.

Jos olet suunnitellut parturi-kampaajaksi ryhtymistä alueella tai pohdit laajentumista, olethan matalalla kynnyksellä yhteydessä saadaksesi lisätietoja.

Yrittäjä puh. 015 542 451
Yritysvalmentaja Katja Remes puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi

Kerimäki on osa Savonlinnan kaupunkia ja on tunnettu ainutlaatuisesta luonnostaan ja historiallisista nähtävyyksistään, kuten maailman suurimmasta puukirkosta. Kerimäki on vireä ja kehittyvä maalaispitäjä n. 30 minuutin ajomatkan päässä Savonlinnasta. Kerimäellä on vahva yhteisöllisyys ja se tarjoaa yrittäjille useita etuja.
https://visitsavonlinna.fi/kerimaki/

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Parturi-Kampaamo Kerimäen keskustassa etsii uutta toimijaa!