HELMI
Lue hankekuvaus

Puukomponentteja ja liimalevyjä valmistava yritys Puruveden äärellä

Kannattava ja liikevaihtoa vahvasti kasvattanut puukomponentteja ja liimalevyjä valmistava osakeyhtiö hakee uutta yrittäjää. Yritys valmistaa kuusesta ja männystä liimalevyjä, palkkeja, höylättyjä ja porattuja huonekalu-/porraskomponentteja sekä pellettejä. Pelletit myydään suoraan kuluttajille ja muut tuotteet menevät vientiin (kasvaville Euroopan markkinoille).

Yhtiö työllistää kuusi henkilöä ja liikevaihto n. 800 000 €. Nykyinen yrittäjä on valmis olemaan sop.mukaan toiminnassa mukana varmistamassa osaamisen ja kumppanuuksien siirron jatkajalle.

Myynnin kohteena on kokonaisuus, johon kuuluvat a) osakeyhtiön osakkeet sis. tuotantokoneet, laitteet, varastohalli (210 m² lämmintä tilaa) sekä lämpölaitos (190 kW, puu, hake, pelletti) ja b) yrittäjän omistama maatila Puruveden rannalla. Maatilakokonaisuuteen sisältyvät: tuotantorakennus (850 m² lämmintä tilaa, 100 m² kylmävarastoa, sähköliittymä 2×200 A), omakotitalo (puurakenteinen, tiilivuorattu, rak. v. 1969) sekä peltoa 18 ha (voi viljellä itse tai vuokrata).

Yritys soveltuu puualan ammattilaiselle ja hyvin myös pariskunnalle, joka haluaa työpaikan lisäksi väljän ja rauhallisen asuinpaikan järven rannalta. Mahdollista ostaa myös lähellä sijaitseva kesämökki.

Lisätiedot:

yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Puukomponentteja ja liimalevyjä valmistava yritys Puruveden äärellä