HELMI
Lue hankekuvaus

Puumalalaisten olohuone – Ravintola Virta hakee jatkajaa

Puumalalaisten ja lähialueen kesäasukkaiden olohuoneena tunnettu Ravintola Virta hakee uutta yrittäjää/yrittäjäpariskuntaa. Ravintola sijaitsee aivan Puumalan keskustassa ja on tunnettu niin pizzoistaan kuin pubivisoistaan (http://www.puumalalehti.fi/2016/01/22/matias-hilden-pyrkii-lauantaina-miljonaariksi/).

Virrassa on kesäaikaan tarjolla lounas noutopöydästä (A la carte-listan lisäksi) ja terassipaikkoja on 30 (kokonaisasiakaspaikkojen olleessa 120). Asiakkaiden viihtyvyydestä huolehditaan myös mm. karaoken ja tarinoita sisältävän ravintolan sisustuksen myötä. Uutena palveluna on aloitettu pizzojen kotiinkuljetus.

Liiketoimintakauppa sisältää kiinteistöosakkeet ravintolan tilaan (n. 75m²), toimistotilaan sekä viereisen parturi-kampaamon tilaan. Ravintolatilaa on siten mahdollista laajentaa tai vuokrata lisätilat.

Liiketoiminnan ja osaamisen siirto uudelle yrittäjälle sopimuksen mukaisella aikataululla.

Olisiko tämän sinun mahdollisuutesi ravintoloitsijaksi kauniissa Puumalan kunnassa?

 

Kysy lisää:

Yrittäjät: Tiina Purtsi puh. 015 668 7711 tai Henrik Hallberg puh. 050 570 2001, hallberghenrik@hotmail.com

Yritysvalmentaja Kirsi Mättölä puh. 0440 361 606, kirsi.mattola@mikseimikkeli.fi tai Katja Remes puh. 044 417 4960, katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Puumalalaisten olohuone – Ravintola Virta hakee jatkajaa