HELMI
Lue hankekuvaus

Retkiliiteri Savonlinnassa etsii jatkajaa!

Retkiliiteri, vuodesta 2016 toiminut savonlinnalainen yritys, hakee uutta omistajaa yrittäjän eläköityessä.

Alkujaan tukkumyynnissä aloittanut yritys on laajentanut toimintaansa vähittäismyyntiin vuodesta 2021, palvellen asiakkaita ympäri Suomea verkkokaupan ja kivijalkamyymälän kautta.

Retkiliiterin asiakaskunta koostuu kuluttaja-asiakkaista koko Suomen alueella, hyödyntäen sekä verkkokaupan että kivijalkamyymälän palveluita. Etenkin verkkokaupalla on uskollisia, että päivittäin lisääntyviä uusia asiakkaita

Liikevaihdosta valtaosa (95%) tulee verkkokaupan kautta, mutta yritys palvelee asiakkaitaan myös kivijalkamyymälässä, joka on avoinna hyvin suppein aukioloajoin.

Retkiliiterin myymälä sijaitsee Savonlinnassa Karjalantie 10:ssä vuokratiloissa (70m2). Toiminta on helposti ja joustavasti siirrettävissä minne päin Suomea tahansa.

Liiketoimintakauppaan sisältyy liiketoiminta, verkkokauppa retkiliiteri.fi, asiakasrekisteri, Facebook-sivut (n. 2000 tykkääjää), Instagram-sivut, kivijalkamyymälän kalusteet ja varasto. Tarkka varaston arvo selviää ennen kauppaa tehtävässä inventaariossa.

Nykyinen yrittäjä on valmis perehdyttämään ostajan yrityksen toimintaan erikseen sovitusti. Yritys myydään koska nykyinen yrittäjä jää eläkkeelle.

Yritys antaa valmiudet kehittää ja laajentaa toimintaa uuden yrittäjän osaamisen mukaan. Koska Retkiliiteri on myynyt pääsääntöisesti vain uistimia ja pilkkejä, niin uuden yrittäjän on helppo laajentaa valikoimaa ja näin kasvattaa liikevaihtoa helposti. Retkiliiteri nimi helpottaa valikoiman laajentamista. Samoin kivijalkakaupan myyntiä on hyvinkin helposti lisättävissä.

Markkinoinnin ja varsinkin some-markkinoinnin osaajalle tässä on erinomainen mahdollisuus hyödyntää omaa osaamista.

Ota matalalla kynnyksellä yhteyttä!

Yrittäjä Tilu Penttinen, tilu.p@wiksu.fi
Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi / +358 41 311 7309

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Retkiliiteri Savonlinnassa etsii jatkajaa!