HELMI
Lue hankekuvaus

Savonlinna Tours Oy – Luotettava ja Innovatiivinen Incoming Matkanjärjestäjä etsii jatkajaa!

Tämä ainutlaatuinen liiketoimintamahdollisuus Savonlinna Tours Oy etsii uutta omistajaa ja jatkajaa vakiintuneelle perheyritykselle. Vuodesta 2016 lähtien yritys on palvellut niin kotimaisia kuin kansainvälisiä asiakasryhmiä, tarjoten unohtumattomia matkailukokemuksia.

Yritys on vakaa ja velaton incoming matkanjärjestäjä. Yritys tarjoaa joustavan ja dynaamisen liiketoimintamallin, joka ei ole sidottu kiinteään toimipaikkaan, mahdollistaen toiminnan missä tahansa.

Yrityksen vahvuudet piilevät sen luotettavuudessa ja vakaassa perustassa, joka on ollut tuloksellisen ja johdonmukaisen toiminnan kulmakivi. Vakiintuneet asiakassuhteet ovat keskeisiä, sillä uskollinen kanta-asiakaskunta ja hyvä maine matkailualalla ovat olennaisia tekijöitä yrityksen menestyksessä. Kilpailuedun tuo myös se, että alueella ei ole muita vastaavanlaista incoming toimintaa tarjoavia yrityksiä, mikä luo ainutlaatuisen markkinaraon. Yrityksen tarjontaa monipuolistavat ERP Palvelut aputoiminimen alla, jotka sisältävät kiinteistöhuollon, koneurakoinnin sekä suunnittelu- ja konsulttipalvelut, laajentaen näin yrityksen toimintaa ja tulovirtoja. Lisäksi kaksikieliset kotisivut suomeksi ja englanniksi takaavat laajan tavoittavuuden ja tekevät asiakasviestinnästä sujuvaa. Antaen samalla mahdollisuuden laajentaa toimintaa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.

Tämä on erinomainen tilaisuus jatkaa ja laajentaa olemassa olevaa, menestyvää liiketoimintaa. Vuoden 2024 ennakkovaraustilanne on erittäin lupaava, mikä osoittaa yrityksen potentiaalin ja vakauden tulevaisuudessa. Uusi omistaja saa mahdollisuuden tuoda uusia ideoita ja laajentaa toimintaa sekä kotimaassa että kansainvälisesti.

Jos olet kiinnostunut tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta ja haluat lisätietoja, olethan yhteydessä!

www.savonlinnatours.com/fi
sales@savonlinnatours.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Savonlinna Tours Oy – Luotettava ja Innovatiivinen Incoming Matkanjärjestäjä etsii jatkajaa!