HELMI
Lue hankekuvaus

Savonlinnan Hirsityöt Oy

Yritys toimii Savonlinnan alueella, ja on erikoistunut hirsirakentamiseen. Yrityksellä on omat toimitilat ja tuotantolaitteet hirsien käsittelyyn.

Yritys on perustettu vuonna 2015. Tällä hetkellä yrittäjä työskentelee yrityksessä yksin. Hänellä on vankka 40 vuoden kokemus ja rautainen ammattitaito höylähirsirakentamisesta. Yrityksen asiakaskunta sijaitsee Etelä-Savossa ja koostuu pääosin kotitalouksista. Mökkiläiset ovat huomattava osa asiakaskuntaa. Yritys valmistaa aitat, huvilat, grillikatokset, saunat ja talot höylähirrestä.

Yrityksen palveluihin kuuluu hirsirakennusten suunnittelu, valmistus, rakentaminen ja niiden ylläpito. Hirsitalot ovat perinteinen rakennustyyli, joka perustuu vahvoihin ja laadukkaisiin puuhirsiin, jotka liitetään toisiinsa ja näin ollen muodostavat rakennuksen rungon. Hirsirakentaminen on kasvattanut suosiotaan ja nykyään yhä useampi rakentaja / rakennuttaja valitseekin ekologisen hirsirakennuksen.

Yritys myydään yhtiökauppana.

Mikäli hirsirakentamis-alan yritys kiinnostaa, ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse, niin voimme keskustella tarkemmin!

Yritysvalmentaja Pekka Turunen, pekka.turunen@savonlinna.fi / +358 41 311 7309
Yrittäjä Timo Silanen, savonlinnanhirsityot@gmail.com / +358 50 086 7680

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Savonlinnan Hirsityöt Oy