HELMI
Lue hankekuvaus

Savonlinnassa sijaitseva alusasujen erikoisliike

Erinomaisella liikepaikalla sijaitseva monipuolinen alusasujen erikoisliike

Laadukkaat tuotteet, henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu ovat tämän yrityksen liiketoiminnan kulmakivet.  Niiden myötä yritys on saavuttanut vakiintuneen ja laajan asiakaskunnan, mikä koostuu sekä paikallisista että ulkopaikkakuntalaisista (vapaa-ajanasukkaat, matkailijat).

Yritys toimii 95 m² vuokratiloissa Savonlinnan pääkadulla katutasossa. Lähellä sijaitsevat asiakaspysäköintipaikat takaavat vaivattoman asioinnin liikkeessä.

Yrityksessä työskentelee tällä hetkellä yksi kokoaikainen ja yksi osa-aikainen työntekijä.

Myydään liiketoimintakauppana, johon kuuluu varasto, kalusteet, kassajärjestelmä sekä liikkeen puhelinnumero. Toiminnalla on hyvät mahdollisuudet laajenemiseen sekä kehittymiseen. Mahdollisuus neuvotella yrittäjän kanssa myös muiden kaupunkien (Imatra, Lappeenranta) toimipisteiden ja verkkokauppa liiketoimintojen ostamisesta yhdessä tai erikseen.

Asusteliikkeelle haetaan yrittäjähenkistä, asiakaspalvelusta nauttivaa sekä yksilölliseen palveluun pyrkivää, iloista jatkajaa. Yritysosto auttaa yrittäjää pääsemään alkuun helposti valmiin kassavirran sekä konseptin avulla.

Lisätiedot: Yritysvalmentaja Katja Remes, puh. 044 417 4960 / katja.remes@savonlinna.fi

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Savonlinnassa sijaitseva alusasujen erikoisliike