HELMI
Lue hankekuvaus

Sulkavan keskustassa Kahvila-Ravintola Alanne etsii jatkajaa

Toukokuussa 2023 Myyntiin on tullut Kahvila-Ravintola Alanteena ja 2020 luvulle tultaessa Art Deco Hotel & Restaurant Alanteena tunnettu kiinteistö Saimaan rannalla kauniilla paikalla Sulkavan kirkonkylällä. Oma tontti 1883m2.

Alanteen kiinteistö (Alanteentie 9) sijaitsee yhdellä Sulkavan vanhimmista kauppapaikoista. Talo rakennettiin todennäköisesti 1860-luvulla kauppias Puurtisen kaupaksi (Lähde: Sulkavalehti).

Nykyinen omistaja on tehnyt järkeviä ylläpitokuluihin alentavasti vaikuttavia remontteja; Ilma-vesi lämpöpumppu asennettu öljylämmitykseen rinnalle ja ilmalämpöpumppuja on hankittu 2, toinen yläkerran oleskelutilassa ja toinen keittiössä. Näiden lisäksi kiinteistöön on tehty täydellinen sisäremontti talvella 2019 – 2020, jossa kunnostettiin hotellihuoneet, ravintola sekä keittiö.

Kauppaan kuuluu kaksikerroksinen hirsinen päärakennus (rakennusvuosi n.1860) pinta-alaltaan n.240k-m2 käsittäen mm. 1.kerros; ravintolan keittiö + 2xkabinetti + sali + myyntitiski + henkilökunnan tilat, wc:t ja uudistettu 60 paikkainen ravintola ja terassi.

2.kerros; neljä huonetta + suihku + wc + lounge.

Lisäksi kesäkäyttöinen talous/pesularakennus sisältäen mm. pesu – ja saunatilat puukiukaalla 8-henkilölle sekä teknisen tilan n.61k-m2 (rakennusvuosi 1990). Pesularakennuksessa on 2 pesukonetta ja kuivausrumpu, joita vuokrataan matkailijoille. Pesularakennuksen yhteydessä on grillikatos.

Pihassa on asuntoautoille 4 paikkaa, joita vuokrataan matkailijoille. Tontilla olevat venelaiturit on vuokrattu Sulkavan kunnalta.

Ostaja voi kaavan puolesta jatkaa nykyistä tai jotain muuta liiketoimintaa tai vain asua. Kaava sallii myös lisärakentamisen järvimatkailutarkoituksiin sekä kiinteistön ullakolla on rakentamatonta tilaa kehitettäväksi.

Lähtöhinta 111.000 €.

Etuoven linkki: https://www.etuovi.com/kohde/21464210

Luottamukselliset yhteydenotot:

Kiinteistövälittäjä Niko Laamanen  +358 400 718 672 / niko.laamanen@saimaafinland.com

Saadaksesi kohteeseen liittyvää luottamuksellista tietoa, täytä ja palauta alla olevat asiakastieto- ja salassapitosopimukset sähköpostitse: uusyrityskeskussavonlinna.fi

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut kohteesta:
Sulkavan keskustassa Kahvila-Ravintola Alanne etsii jatkajaa