Uuden yrityksen perustaminen

Onko sinulla toimiva liikeidea? Me Itä-Savon Uusyrityskeskuksessa autamme sinua liikeidean viemisessä käytäntöön.

Ennen yrittäjäksi ryhtymistä on syytä punnita eri vaihtoehtoja ja pohtia omaa soveltuvuuttaan yrittäjyyteen. Uusyrityskeskuksesta saat asiantuntija-apua ja keskustelukumppanin, kun mietit yrittäjävalmiuksiasi ja yritystoimintasi edellytyksiä. Hyödynnä myös Uusyrityskeskuksien ilmaiseksi ladattava Perustamisopas alkavalle yrittäjälle.

Uuden yrityksen perustamisen ensiaskeleet

Yrityksen perustaminen edellyttää muun muassa liiketoimintasuunnitelman laatimista, rahoituksen hankkimista sekä markkinoinnin, myynnin ja hinnoittelun suunnittelua. Ensin on tarvitaan liikeidea - mitä haluat myydä, kenelle ja miten? Liikeideaasi pääset testaamaan ideanappi.fi-sivustolla, jonka kautta saat yritysneuvojan kommentit ideastasi luottamuksellisesti ja maksutta.

Liikeidean lisäksi tarvitset liiketoimintasuunnitelman, joka sisältää myös tulosbudjetin sekä investointi-, rahoitus-, kannattavuus- ja myyntilaskelmat. Realistisesti tehty liiketoimintasuunnitelma auttaa arvioimaan yritystoiminnan kannattavuutta sekä löytämään mahdolliset kehitystarpeet.

Liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman kanssa on hyvä suunnata Uusyrityskeskuksen asiantuntijan juttusille.

Itä-Savon Uusyrityskeskus apunasi

Tarjoamme puolueetonta neuvontaa ja ohjausta uuden yrityksen perustamisessa. Olemme apunasi muun muassa seuraavissa vaiheissa

  • Liiketoimintasuunnitelman sparraus
  • Kannattavuus-, investointi- ja rahoituslaskelmat
  • Ostettavan yrityksen elinkelpoisuus ja tuotteen/palvelun elinkaari ja myyntiennusteet
  • Rahoitusmahdollisuuksien kartoittaminen.

Koulutuksia yrittäjyyttä harkitsevalle

Ei koulutuksia / tapahtumia.

Millainen on sinun tarinasi?
Varaa aika & jutellaan!

Uusyrityskeskuksesta saat maksutonta sparrausta ja neuvontaa yrittäjyyteen, yrityksen suunnitteluun ja perustamiseen sekä kevytyrittäjyyteen. Puolueeton asiantuntija-apu kannattaa hyödyntää heti, kun idea yrittäjyydestä syttyy, kaipaat ohjausta yrittäjäpolun alkuvaiheessa tai yrittäjyydestä luopumista harkitessa.